Hoe werkt Vliegende Start?

Een prachtige kans
Dit opleidings- en coachingstraject is bedoeld voor ondernemers in de gemeentes: Krimpenerwaard, Lopik en Krimpen a/d IJssel. Iedereen die wil groeien als ondernemer kan zich aanmelden voor project Vliegende Start. Of je nou al een paar jaar onderneemt, pas geleden gestart bent of binnenkort deze stap gaat zetten… maar ook her- of doorstarters zijn van harte welkom… Of ondernemers die toe aan een nieuwe stap: investeren, personeel aannemen, noem maar op!

Unieke ondersteuning
Vliegende Start is uniek. Want de ondersteuning past zich aan aan de wensen en behoeften van de individuele ondernemer. Naast groepssessies en workshops steken we in op individuele groei, zowel als ondernemer als op het persoonlijke vlak. Immers, wanneer je je ‘why’ kent, kun je jezelf (of je product of dienst) overtuigender verkopen!

Wat verwachten wij van jou als deelnemer?
Via Vliegende Start krijgt iedere deelnemer een waardevol pakket aan ondersteuning op alle mogelijke vlakken. Daar staat natuurlijk wel iets tegenover. Wij verwachten van jou dat je je voor de volle 100% inzet om van jouw bedrijf een succes te maken.

De voorwaarden
We investeren in de toekomst van een ondernemer. Daar stellen we de volgende voorwaarden aan. We verwachten dat hij/zij:

  • gedurende de komende zes maanden minimaal 25 uur per week aan zijn bedrijf besteedt;
  • woont en werkt in de regio Krimpenerwaard en Lopikerwaard (ofwel het hele gebied tussen Rotterdam en Utrecht);
  • aanwezig is bij en gebruik maakt van alle workshops, coaching en andere ondersteuning;
  • samen met de coach SMART geformuleerde doelen opstelt;
  • gedurende het traject zijn/haar voortgang bijhoudt;
  • gedurende het traject zijn/haar ondernemingsplan schrijft of verbetert;
  • aan het einde van het traject dit ondernemingsplan en andere resultaten presenteert tijdens de Grande Finale.

Investeer in je toekomst!
Voor dit opleidings- en coachingstraject vragen we een eigen bijdrage van € 2.300,-  excl. btw. Je betaalt dit in zes maandelijkse termijnen. Betaal je in één keer, dan kunnen we je een administratieve korting geven en betaal je € 2.200,- excl. btw.

Interessant: deze kosten kun je opvoeren, want het is een opleidingsprogramma en dus aftrekbaar van de belasting.

De totale waarde van het project voor jou als deelnemer bedraagt ruim € 5.000,- . Wij kunnen het programma aanbieden met deze reductie door de subsidie en sponsoring die wij realiseren met de Stichting de Oude Apotheek. Je investering komt ten goede aan de ondernemers die helpen je bedrijf te optimaliseren.

Heb je vragen hierover? Voordat je je inschrijft kun je contact opnemen met projectleider Lia Steeman, 06-51045557. We regelen dan een online overleg.