Hoe werkt Vliegende Start?

Een prachtige kans
Dit project is bedoeld voor ondernemers in de gemeente Krimpenerwaard.
Iedereen die wil groeien als ondernemer kan zich aanmelden voor project Vliegende Start. Of je nou al een paar jaar onderneemt, pas geleden
gestart bent of binnenkort deze stap gaat zetten… maar ook her- of doorstarters zijn van harte welkom… Of ondernemers die toe aan een nieuwe stap: investeren, personeel aannemen, noem maar op!

Unieke ondersteuning
Vliegende Start is uniek. Want de ondersteuning past zich aan aan de wensen en behoeften van de individuele ondernemer. Naast groepssessies en workshops steken we in op individuele groei, zowel als ondernemer als op het persoonlijke vlak. Immers, wanneer je je ‘why’ kent, kun je jezelf (of je product of dienst) overtuigender verkopen!

Wat verwachten wij van de deelnemers?
Via Vliegende Start krijgen de deelnemers een waardevol pakket aan ondersteuning op alle mogelijke vlakken. Daar staat natuurlijk wel iets tegenover. Wij verwachten van iedere kandidaat dat hij zich voor de volle 100% inzet om van zijn bedrijf een succes te maken.

De voorwaarden
We investeren in de toekomst van een ondernemer. Daar stellen we de volgende voorwaarden aan. We verwachten dat hij/zij:

  • gedurende de komende zes maanden minimaal 25 uur per week aan zijn bedrijf besteedt;
  • woont en werkt in de regio Krimpenerwaard en Lopikerwaard (ofwel het hele gebied tussen Rotterdam en Utrecht);
  • aanwezig is bij en gebruik maakt van alle workshops, coaching en andere ondersteuning;
  • samen met de coach SMART geformuleerde doelen opstelt;
  • gedurende het traject zijn/haar voortgang bijhoudt;
  • gedurende het traject zijn/haar ondernemingsplan schrijft of verbetert;
  • aan het einde van het traject dit ondernemingsplan en andere resultaten presenteert tijdens de Grande Finale.

Eigen bijdrage
Om Vliegende Start voor de deelnemers ook waardevol te maken en het committent te vergroten, vragen we aan hen een maandelijkse bijdrage gedurende de 6 maanden van het traject. Dit bedrag komt ten goede aan de ondernemers die helpen je bedrijf te optimaliseren.